Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Конкурс дитячого малюнку «Моє щасливе дитинство»
2017-06-02

Свого часу відомий український поет, письменник, педагог та публіцист Василь Олександрович Сухомлинський говорив: «Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості».

Усвідомлюючи цінність таланту кожної дитини, неповторність її духовного світу та важливість розвитку її здібностей, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, Міжнародна благодійна організація «Ротаріклуб» спільно з центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за підтримки Миргородської міської ради провели конкурс дитячого малюнку на тему «Моє щасливе дитинство».

До участі були запрошені учні 5-6 класів навчальних закладів міста. За умовами конкурсу, щоб досягти максимальної прозорості та справедливості, діти виконували малюнки безпосередньо на заході. На роботу вони мали 2 години і за цей час учасникам було необхідно проявити не тільки свою художню майстерність, а й вміння влучно розкрити тему та висвітлити ідею в своїй роботі. За перебігом заходу уважно слідкувало журі в складі: керуючої справами виконавчого комітету Миргородської міської ради Антоніни Нікітченко, президента Благодійної організації «Ротаріклуб» Олени Афанасьєвої, директора центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Володимира Кір’яна, голови Миргородського об’єднання «Творчість» та директора музею історії курорту «Миргород» Анатолія Шкурка, члена Національної спілки художників України, викладача художніх дисциплін Миргородського художньо-промислового коледжу Олександра Шолухи.

1 червня відбулося підведення підсумків конкурсу та нагородження всіх учасників почесними грамотами. Найкращі роботи були відзначені цінними грошовими винагородами. Перше місце посіла робота Мельник Поліни (Миргородська гімназія імені Т.Г.Шевченка), друге місце зайняла Оксана Довгаль (Миргородська ЗОШ І – ІІІ ступенів № 9 імені І.А.Зубковського), третє місце отримав Денис Карасьов (Миргородської гімназії імені Т.Г.Шевченка). Президент Міжнародної благодійної організації «Ротаріклуб» Олена Афанасьєва, котра стала ініціатором даного конкурсу, наголосила, що найближчим часом буде організовано відкриту виставку дитячих робіт, щоб жителі та гості міста змогли особисто познайомитися з роботами учасників. Також, планується випуск календаря з малюнками наших юних художників.

Організатори заходу щиро вітають переможців та учасників конкурсу, бажають їм подальшого творчого розвитку та перемог в майбутньому! Також, висловлюємо вдячність Миргородській міській бібліотеці для дорослих ім. Д. Гурамішвілі за сприяння в проведенні заходу та надання приміщення.

 

Зосим Вікторія

Голова МММГО «За нами майбутнє»

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]