Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Комунальні служби готові до роботи в осінньо-зимовий період на 95%
2015-09-15

На черговому засіданні виконавчого комітету було заслухано інформацію керівників комунальних підприємств  підготовку служб міського господарства до роботи в умовах осінньо-зимового періоду 2015 – 2016 років. За словами начальник ВЖКГ Михайла Коркішка, розпорядженням міського голови від 15.06.2015 р. № 75-р «Про підготовку житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років» були затверджені заходи по підприємствах житлово-комунального господарства міста, які на даний час продовжують виконуватись.

За Програмою капітального ремонту житлового фонду комунальної власності та ОСББ м. Миргорода на 2014-2015 роки» у 2015 році з міського бюджету виділені кошти в сумі 2027,3 тис. грн. Станом на 09 вересня 2015 виконання Програми складає 50%, а саме по капітальному ремонту житлового фонду (КФК 100102) виконано робіт на суму – 1,0 млн. грн. Відсоток облаштування приладами обліку споживання теплової енергії житлового фонду складає 73,4%. Після завершення всіх робіт буде 82,3%, а саме будуть облаштовані 102 будинку із 124 з централізованим опаленням і залишаться не облаштованими 17 будинків, які знаходяться в управлінні МК ЖЕУ і 5 будинків колективної власності мешканців. Тривають роботи по утепленню фасаду житлового будинку по вул. Старосвітська,20, на даний час виконано робіт на суму 28,4 тис. грн., при співфінансуванні мешканцями 29,4 тис. грн. Виділені кошти на продовження робіт у сумі 106,6 тис. грн., мешканцями внесено коштів співфінансування 47,9 тис. грн.

Михайло Коркішко відзначив, що збільшилася активність мешканців у співфінансуванні робіт: на встановлення лічильників тепла та проведення робіт з утеплення фасадів ними було внесено коштів співфінансування в сумі 201,7 тис. грн.

З метою поліпшення якості вуличного освітлення зі зменшенням витрат на його утримання в місті реалізуються проекти по: капітальному ремонту: технічному переоснащенню вуличного освітлення м. Миргорода, Полтавської обл. з оснащенням ресурсозберігаючими електроприладами». На даний час виконані роботи по вул. Котляревського, замінено 15 і встановлено 30 нових світильників на суму 20,7 тис. грн. та по технічному переоснащенню (капітальному ремонту) вуличного освітлення м. Миргорода, Полтавської обл. з оснащенням економними світильниками виконані роботи по вул. Гоголя, Старосвітська переобладнано 247 світильників на суму 448,9 тис. грн. До кінця року планується виконати роботи ще на 119,2 тис. грн. і по реконструкції вуличного освітлення на суму 386,9 тис. грн.

Як підкреслив доповідач, підготовка житлово-комунального господарства міста до осінньо-зимового періоду 2015 – 2016 років входить у завершальну стадію. В загальному підрахунку, у цьому році проведена досить значна робота в комунальній сфері, яка на даний час продовжується. Співдоповідачі - керівники комунальних підприємств докладніше розповіли про  виконані ремонтні роботи та озвучили проблемні питання, які треба закрити до початку опалювального періоду.

Міський голова Сергій Соломаха зауважив, що проведена велика робота по підготовці комунального господарства та  житлового фонду до зимового періоду. Більше проблем можна було б вирішити, якби мешканці активніше долучалися до співфінансування робіт, адже вирішити всі питання лише коштами з міського бюджету неможливо. Суттєву допомогу і в цьому році також надали проекти, які передбачають кошти для реалізації різних проектів. Проте не так багато мешканців зрозуміли ці переваги і  скористатися такою нагодою.

На засіданні виконавчого комітету головний інженер ПАТ "Полтаваобленерго" Сергій Нємченко повідомив про графік аварійного відключення ліній електромереж на 2015-16 роки. Такий графік має погодити міський голова, але допоки не відбудеться його громадське обговорення Сергій Соломаха відмовився підписувати такий графік.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]