Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Ключові компетентності нової української школи»
2017-11-09

На базі Миргородської ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 імені Івана Андрійовича Зубковського в рамках методичного об’єднання вчителів біології, екології та основ здоров’я відбулося засідання круглого столу «Ключові компетентності нової української школи».

Учасники заходу розв’язували  компетентнісні задачі в рамках проекту «PISA-2018», розглядали питання ключових компетентностей учнів та вчителів у сучасних умовах. Учитель біології Миргородської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені Панаса Мирного Мирошниченко В.А. ознайомив присутніх з основними принципами та ключовими поняттями STEM-освіти. Методист відділу освіти Миргородської міської ради Василенко А.М. провела порівняння  навичок майбутнього і компетентностей нової української школи, запропонувала для розгляду результати STEM-освіти – відеоролики про 3D-принтери та зображення доповненої реальності.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]