Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Карантин продовжується - пенсії призначаються дистанційно
2020-04-27

Завдяки порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, який діє з жовтня 2011 року, у всіх без винятку категорій людей, які обслуговує Фонд, є можливість дистанційно користуватися широким переліком послуг, що надзвичайно важливо в умовах карантину.  На сьогодні вже близько 41,4 тис. мешканців Полтавщини долучаються до все нових і нових послуг вебпорталу, адже ця унікальна електронна платформа постійно модернізується та удосконалюється.

З серпня минулого, 2019 року, почав функціонувати електронний сервіс порталу - призначення пенсії в «один дотик». Нова модель звернення громадян по призначення пенсії, як і всі попередні, спрощує взаємодію громадян з органами Пенсійного фонду, дозволяє скоротити витрати часу осіб, які звертаються за призначенням пенсії, зменшити паперовий документообіг, забезпечує максимально комфортні умови для отримання послуг. З часу впровадження сервісу в області отримано майже 200 електронних звернень за призначенням пенсії. Лише за один день – 22 квітня16 осіб, у яких настав час виходу на «заслужений відпочинок», подали документи для призначення пенсії дистанційно.

Для того, щоб призначити пенсію через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України (portal.pfu.gov.ua), потрібно:

– одержати електронний цифровий підпис в акредитованих центрах сертифікації;

– авторизуватись в особистому кабінеті на вебпорталі ;

– у розділі особистого кабінету “Заява на призначення пенсії” завантажити весь пакет необхідних для призначення пенсії документів у сканованому вигляді;

– підписати звернення електронним цифровим підписом та надіслати його до підсистеми “Звернення”;

– у разі потреби додавати документи протягом трьох місяців.

Новітні технологічні системи Фонду відпрацьовуватимуть усе це в автоматичному режимі, а користувачі вебпорталу будуть отримувати повідомлення про прийняття документів, хід їх опрацювання і про призначену пенсію. 

 

                                                                              Головне управління Пенсійного фонду

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]