Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Канікули в музеї – це круто!
2016-01-06

Нарешті! У миргородських школярів справжні зимові канікули: із кусючим, як в роки татового дитинства, морозом і рипучим снігом під ногами, новорічними ранками біля красунь-ялинок у мікрорайонах міста і цікавими освітньо-розважальними програмами у шкільних й позашкільних навчальних закладах. А ще – новинка нинішнього канікулярного сезону - цікаве, змістовне та веселе дозвілля у музеї Давида Гурамішвілі.

І, повірте, канікули в музеї – це круто! Адже зберігачі творчої спадщини нашого славного земляка й талановитого сина грузинського народу Давида Гурамішвілі підготували для юних миргородців цікаву триденну тематичну програму. Ось і минулого понеділка, 4 січня, усі охочі школярі молодших і середніх класів мали змогу побувати на екскурсії по музею й на виставці грузинського фотохудожника Шалви Лондарідзе «Люблю Тбілісі»; переглянути слайд-фільм «Знайомтесь – Грузія» і стати учасником інтерактиву «Три загадкові валізи»… А ще – була не менш цікава пошукова квест-гра «Грузинські пригоди миргородських екскурсантів» і звичайно ж, майстер-клас по виготовленню браслету дружби із червоних і білих стрічок, що символізують прапор Грузії.

Звичайно, канікули, тим більше зимові, скороминучі… Але про цікаво й змістовно проведений час у музеї Давида Гурамішвілі школярам нагадуватиме фото, зняте на згадку із самим грузинським Товліс Бабуа.

 

На фото: Антон Курінний, учень 5-Б класу СШ №5 і Роман Середа із 3-А класу ЗОШ № 1 разом із своїм новим другом Товліс Бабуа.

Віра ЯВТУШЕНКО

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]