Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Йванові гуляння у Почапцях
2018-07-10

«Що Йван діє?

Пшеницю сіє!

Було б тобі, Йване, не купатися,

А з нами на Засядьках гратися!»

Саме такими словами 7 липня розпочалося народне гуляння в мікрорайоні «Почапці» . На березі річки Хорол цього вечора зібралося чимало люду на «Йванові гуляння».

З купальськими святами мешканців і гостей мікрорайону привітав міський духовий оркестр (керівник Ю. Козаченко). Народною піснею «Сьогодні Івана» нагадав про прадавні звичаї святкування народний фольклорно-етнографічний ансамбль «Вечорниці» міського будинку культури (керівник О. Наріжна) . А далі у їх виконанні лунали українські жартівливі пісні. Додав святкового настрою виступ самодіяльного ансамблю «Горлиця» ЦКД (керівник Л. Совгиря). Дитячі ігри принесли задоволення не тільки дітлахам, а й батькам, які активно вболівали за кожного учасника. Козацькі розваги стали фурором свята. Козаки і лупцювали один одного лантухами, і боролися за звання «Богатир Почапець», і розбивали горщик на кілку.

Дівчата предстали перед глядачами у власноруч сплетених купальських віночках, які на галявині і виплітали. А ще веселий сміх і хороший настрій викликав розіграш веселої безпрограшної лотереї. Завершили свято пісні у виконанні Михайла Діденка, Миколи Пащевського та Каті Міхеєвої. Ще довго лунали вдячні оплески глядачів для артистів і організаторів свята. Зі слів гостей свято вдалося на славу.

Висловлюємо вдячність за організацію і допомогу у проведенні свята виконавчому комітету міської ради, раді мікрорайону «Почапці» (голова ради Семененко Г. П.), відділу культури міської ради (начальник Педченко Л. М.), міському будинку культури (директор Позичайло В. В.). За приготування смачної каші дякуємо приватному підприємцю Юрію Галенку , сім`ї Ольги Додух і кухарям Ніні Которгіній та Віталію Дяченку .

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]