Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Ювілейний концерт ансамблю "Криниця"
2015-05-21

Призначення будь-якого виду мистецтва - прикрашати світ і дарувати людям радість. Донести красу пісні до кожного глядача, зарядити позитивною енергією людину - це  теж мистецтво, яким володіють  виконавці народного самодіяльного жіночого вокального ансамблю "Криниця" спеціалізованого  Миргородського санаторію "Слава" (керівник Ксьонз Вікторія Костянтинівна).З нагоди 20- ї річниці з дня створення колективу відбувся ювілейний концерт.

Багато щирих та сердечних привітань звучало зі сцени. Першим привітав в.о. директора  санаторію "Слава" Журавель Сергій  Олександрович. Він побажав учасникам  примножувати, розвивати традиції українського  народу в піснях. Щиро дарувати тепло  та гостинність  нашого миргородського краю.

Начальник відділу культури Педченко Лариса Миколаївна  привітала учасників з ювілеєм і вручила грамоту відділу культури.

Народний колектив "Обереги" привітав піснею.

Голова профспілкового комітету санаторію "Слава" Боряк Олена Олександрівна з чудовими побажаннями вручила цінний подарунок на розвиток ансамблю. Не залишився осторонь голова районного комітету профспілки працівників державних установ  Микола Петрович Ємельяненко, який теж привітав та вручив подарунок. Щира подяка  йому за багаторічну підтримку нашого  ансамблю "Криниця".

Ганна Олександрівна Стукало порадувала всіх присутніх чудовою піснею, гарними словами і подарувала,  як і годиться на день народження,  дуже красивий і смачний торт, бо 20 років тому згуртувала колектив співучих дівчат, а  підтримав цю чудову ідею і протягом багатьох років не залишав без уваги учасників  ансамблю  "Криниця" Глушко Микола Михайлович, який працював до недавнього   часу директором  спеціалізованого санаторію "Слава". Щиро вдячні  йому за багаторічну підтримку, допомогу.

Учасники народного самодіяльного  ансамблю "Криниця" мають таку надію, що і в.о. директора спеціалізованого санаторію "Слава" Журавель С.О. буде підтримувати і  гордитися таким колективом співучих дівчат.

Хочеться щиро подякувати  працівникам  їдальні  санаторію, які спекли величезний пиріг у подарунок учасникам ансамблю (шеф-повар Клімовець Л.В.).

Хай пісні  завжди лунають,

Рідний край свій прославляють,

Миргород - пісенний край,

Це скарбниця, так і знай!

Люди тут трудолюбиві,

У піснях  вони щасливі,

Яка праця без пісень?

З року в рік і кожен день.

І.Ф.Косенко, завідувач клубу санаторію "Слава"

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]