Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Ювілей будинку
2018-05-30

П'ятнадцятиріччя з дня заселення будинку по вул. Я.Усика,36 співпало з великим православним святом – Пресвятої Трійці. Навіть погода налаштувалась на святковий настрій – легенький вітерець, тепле лагідне сонечко, а основне – дружня доброзичлива атмосфера, яка з'єднала мешканців будинку при підготовці і проведенні свята.

Запросили на свято народний фольклорно-етнографічний ансамбль "Вечорниці", який порадував присутніх професійним виконанням українських пісень - сумних і запальних, жартівливих і  патріотичних – із свого різнопланового репертуару. Ювіляри дружно аплодували, із задоволенням підспівували.

Веселила учасників свята ведуча Михайлюк Алла дотепними гуморесками і веселими іграми, у які залучала і юних, і старших.

Ювіляри дякували за привітання і подарунки гостям – депутату міської ради Говорусі О.Б. та голові ради мікрорайону "Центральний" Приліпі В.М. Голова ради наголосив, що будинок Якова Усика,36 переможець минулорічного конкурсу з благоустрою у номінації "Краща клумба". На виграні мешканцями будинку кошти було придбано газонокосарку. Тепер жителі будинку самотужки викошують свою  прибудинкову територію.

Приємно відзначити, наскільки активно жителі будинку включились у підготовку, організацію і проведення свята під керівництвом голови будинкового комітету Бичковського В.З. та його заступника Гречко Л.П. Кожна родина несла до святкового столу свої шедеври кулінарного мистецтва. Пригощали кашею і ветерана самоврядування – першого голову будинкового комітету Борисенка Б.Б., який у свій час згуртував колектив.

Свято продовжувалося до пізнього вечора. Завершилось запальною дискотекою, де танцювали всі – і дорослі, і малі, спілкувались, веселились.

Велика подяка міській раді, яка потурбувалася про виділення коштів на проведення такого свята. І це - дуже важливо у наш час. Такі заходи  сприяють добрим стосункам між людьми, створюють у людей добрий настрій і дають надію на щасливе майбутнє нашої багатостраждальної України.

 

 

 

 

 

            Рада мікрорайону "Центральний"

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]