Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Юні миргородські екологи – призери фінального етапу Всеукраїнського руху "Зелена естафета"
2019-04-18

Фінальний етап Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета» провели Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді спільно з Черкаським обласним центром роботи з обдарованими дітьми. Полтавщину представляли вихованки Миргородського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Анастасія Тузенко й Олександра Корсун та учениці Полтавського навчально-виховного комплексу № 36 Тетяна Григоренко й Аліса Моротченко. За підсумками заходу команда із Миргорода виборола перше місце, а команда з Полтави — друге. А у номінації «Найкращий юний природоохоронець» відзначили Анастасію Тузенко з Миргорода.

За словами організаторів, захід започаткували задля поширення практичної природоохоронної роботи в загальноосвітніх та закладах позашкільної освіти. Залучення учнівської молоді до заходів щодо збереження та поліпшення стану довкілля. А також формування життєвих компетентностей у контексті ідей сталого розвитку суспільства.

До участі у фінальному етапі Естафети запрошували команди-переможців відбіркового етапу в складі: 2 учня 7-8 класів закладу загальної середньої освіти та 2 вихованці закладу позашкільної освіти того ж віку, а також керівника.

Полтавщину представляли вихованки Миргородського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Анастасія Тузенко й Олександра Корсун та учениці Полтавського навчально-виховного комплексу № 36 Тетяна Григоренко й Аліса Моротченко.

Протягом трьох днів діти представляли звіти-презентації своєї природоохоронної роботи за трьома напрямками: практична, просвітницька та навчально-виховна природоохоронна робота. Взяли участь у навчально-практичому екологічному квесті та виконували індивідуальні тестові завдання. За підсумками заходу команда з Миргорода виборола І місце, а команда з Полтави — ІІ місце. 

Також учасники Естафети взяли участь в індивідуальних змаганнях на звання кращого природоохоронця-практика з моніторингу навколишнього природного середовища — практика в природі від викладачів Черкаського державного технологічного університету. У номінації «Найкращий юний природоохоронець» відзначили Анастасію Тузенко з Миргорода.

Під час Естафети юні природоохоронці також взяли участь у пізнавальних та захоплюючих екскурсіях до музею радіотехніки та музею історії Черкаського державного технологічного університету. Багато приємних вражень в учасників залишилося і від подорожі козацьким Чигирином та екскурсії до Черкаського міського зоопарку, розповіли в  Департаменті освіти і науки Полтавської ОДА.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]