Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Європа значно ближче, ніж нам здається!
2016-01-22

Особливо, якщо ви молоді, сповнені бажання вчитися та відкривати світ, якщо ви маєте амбітні плани і готові втілювати їх у життя. Це на практиці щодня доводе вчитель англійської мови Миргородської гімназії ім.. Т.Г. Шевченка Пасічник Світлана Андріївна. Разом зі своїми учнями непосидюща пані Світлана долучилася до освітньої програми Європейської Комісії eTwinning.

Світлана Андріївна пояснює:«eTwinning  це навчальна програма Європейської Комісії, започаткована в 2005 р. з метою розвитку співпраці європейських шкіл. Вчителі та учні, зареєстровані в мережі eTwinning, отримують можливість реалізації спільних проектів з іншими європейськими школами.  Ключовою складовою навчання є використання інформаційно-комунікаційних технологій.

     Проект eTwinning розширює сферу освітніх можливостей для учнів та вчителів, підвищує мотивацію до навчання та ступінь відкритості до Європи. Отже дає  потужний стимул для вивчення іноземних мов і покращення рівня використання ІТ-технологій. В рамках програми учні також тренують навички командоутворення та отримують досвід створення спільних проектів. Окрім цього, вони дізнаються про культуру інших країн Європи та заводять нових друзів.

       У свою чергу українські вчителі мають нагоду завести контакти з вчителями інших країн Європи. eTwinning Plus стає для них майданчиком для спілкування та обміну досвідом, корисною інформацією й методиками навчання.  А ще програма eTwinning – це чудова можливість реалізувати креативний підхід у навчанні і нагадати вчителям та учням, що навчатися й навчати – не лише потрібно, але й цікаво!»

      Приємно, що серед майже 120 тисяч шкіл з 38 країн Європи, які беруть участь у навчальній програмі, є наші земляки!  Миргородська гімназія долучилася до програми eTwinning восени і вже започаткувала декілька цікавих проектів!

       У рамках Європейського лялькового театру наші гімназисти показали казкову виставу «Ріпка» англійською і запропонували учням європейських шкіл показати та розповісти про героїв їх народних казок.

      Ще одним з проектів стала відео розповідь про свою школу та вчителів – старшокласники гімназії,  окрім гарної англійської, продемонстрували неабиякі таланти у створенні фільму та обробці відео!

    А у всесвітній день ігор наші школярі грали і одночасно відточували навички англійської. Будь-який урок можна перетворити на цікаву гру з користю для навчання – це учні 6-Б класу гімназії знають точно!

      Новорічний проект виявився наймасштабнішим – українські дітлахи  творчо підішли до розповіді про наші традиції святкування Нового року та Різдва. Учні гімназії співали щедрівки та колядки, демонструючи при цьому наш традиційний вишитий одяг, а ще  зробили відеокліп про Святого Миколая та Коляду. Школярі разом зі Світланою Пасічник виготовили новорічні іграшки та листівки, які рознесли теплі слова привітань у різні країни, навзаєм миргородці отримали гарні побажання з Польщі, Литви,Молдови та інших країн. Звичайно, все листування відбувалося англійською! 

     Миргородські гімназисти у рамках проекту eTwinning разом з усією Європою відзначили Європейський день мов. Допитливі дослідники  у віртуальній мандрівці країнами Європи отримали інформацію щодо історії та державного устрою членів ЄС. Українське привітання:«Happy European  Day of  languages!» та флешмоб з прапорами отримало дуже багато схвальних відгуків від учасників навчальної програми Єврокомісії!

    Креативний вчитель англійської Світлана Пасічник і не думає зупинятися на досягнутому! У планах пані Світлани ще безліч проектів та гарних ідей, які вона сподівається здійснити разом зі своїми учнями.

«Сучасні технології надають фантастичних можливостей людству, - підсумовує нашу бесіду Світлана Андріївна, - і вже неважливо, де ти живеш! Адже і  у великому місті, і у маленькому містечку діти мають рівні можливості, наприклад, у вивченні англійської! Нема кордонів та перепон для тих, хто прагне вчитися, хто хоче пізнавати світ та заводити нових друзів! »

 

                                                                  Прес-центр гімназії ім..Т.Г.Шевченка

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]