Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Якщо радіо не працює, телефонуйте на номер 0800506575
2018-01-18

Допоможіть! Не працює радіо! – постійні звернення миргородців до міської влади. Потерпають від цього і жителі мікрорайону "Личанка". Вони наголосили на цьому болючому питанні  на зустрічі з міським головою Сергієм Соломахою, що проходила у рамках річного звіту.

Прикро констатувати, але кількість радіоточок з кожним роком зменшується. Вплинути на ситуацію міська влада не може, а надавач послуг ПАТ "Укртелеком" – не  поспішає вирішувати проблему інформування населення через дротове радіомовлення. Альтернативою може бути fm-радіо. Міський голова зазначив, що за сприяння та співфінансування проекту ПРОМІС у місті розпочато процес створення мережі малопотужного FM-радіомовлення на базі міської телестудії "Миргород".

Ті ж мешканці, які мають дротове радіо, і воно працює з перебоями, можуть звернутися до контактного центру за номером 0800506575.  Це  безкоштовний всеукраїнський телефон, на який кожен може зателефонувати з приводу будь-яких проблем із радіоточкою. Дзвінок є безкоштовним як зі стаціонарного, так і з мобільного телефонів. Лише у разі такої заявки  буде знято оплату за користування  радіотчокою на період її поломки.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]