Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Як записатися до списку очікування на вакцинацію проти COVID-19?
2021-03-24

Станом на 19 березня 2021 року в Миргород надійшло 1000 доз вакцин проти COVID-19. На першому етапі щеплення роблять медичним працівникам. На черзі - педагогічні та соціальні працівники. Але вакцинуватися мають шанс всі охочі. З першого березня формується список очікування на вакцинацію проти COVID-19. Найпростіший спосіб записатися в електронну чергу - звернутися у Центр ПМСД до свого сімейного лікаря.

Електронну чергу формують, щоб краще організувати процес вакцинації. Щеплення мільярдів людей зупинить поширення коронавірусу і створить колективний імунітет. Що швидше ми його отримаємо, то швидше зможемо повернутися до звичного життя, пояснюють медики. Відповідно до дорожньої карти вакцинації від COVID-19 передбачено наступну послідовність вакцинації: на першому етапі вакцинують медпрацівників лікарень, які працюють із хворими на COVID-19, мешканців закладів для людей похилого віку, військовослужбовців у зоні проведення ООС; на другому етапі — медпрацівників, людей похилого віку 80+ та соціальних працівників; на третьому етапі - людей віком від 65 років, працівників критично важливих структур, державної безпеки, працівники сфери освіти; на четвертому етапі - людей від 60 років, людей з хронічними захворюваннями, осіб, які працюють та відбувають покарання в місцях обмеження волі.  Українці віком від 18 до 59 років, які не входять в зазначені групи вакцинації, можуть вакцинуватися на 5-му етапі.

Коли згідно з дорожньою картою з вакцинації настане відповідний етап, громадянам, які будуть в електронній черзі, запропонують записатися до пункту щеплення, обравши відповідний найближчий пункт, дату та час візиту.

Дізнатися більше про вакцинацію від COVID-19 та записатися у чергу на щеплення також можна:

- на сайті vaccination.covid19.gov.ua

-через портал Дія чи мобільний застосунок Дія

- через національний контакт-центр МОЗ

- через Центри ПМСД (зателефонувати до свого сімейного лікаря та з'ясувати деталі для запису на щеплення).

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]