Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Як у Миргороді діти з батьками рибу ловили …
2015-07-08

У зоні відпочинку "Острів" відбулися змагання  із ловлі риби поплавковою оснасткою серед дітей віком від 6 до 15 років.  Участь у турнірі взяли 50 батьків і дітей.  Вони змагалися у таких номінаціях: "найбільший улов за загальною вагою"; "найбільший за вагою екземпляр"; "за волю до перемоги"; "найнезвичайніший улов";  "за першу впійману рибу"; "наймолодший учасник змагань"  та "рибачка "Соня".

Організатори літнього рибного турніру  - відділ у справах спорту, сім'ї та молоді, громадське об'єднання "Миргородський рибальський клуб" та міський ЦФЗН "Спорт для всіх"  - влаштували дозвілля під час шкільних канікул, запросивши  дітей з батькам на спільний сімейний відпочинок. Затяті рибалки розбили берег на сектори, розповіли  правила  конкурсу,   провели  інструктаж з техніки безпеки та  побажали  гарного кльову.  

            За правилами турніру дозволялось використовувати лише одну вудку з одним гачком. Це, звісно, ускладнює шлях до перемоги. Втім такий спосіб риболовлі є законним і вважається найменш травматичним для риби. Навіть якщо здобич зірвалася з гачка — її травми швидко загояться і вона обов'язково виживе.

            Найменшим учасникам допомагали старші родичі. А ті, хто вже мав досвід, намагалися використати його сповна. У кожного тут свої секрети: приготувати правильну приманку, використати вдалу наживку, або комбінувати декілька варіантів.  Не менш важливо знати повадки певних видів риби, можливі місця та глибину, на якій вона краще клює. Оскільки час змагань був доволі обмежений, то експериментувати було майже ніколи. Тому більшість учасників покладалися ще й на удачу. І до окремих вона таки прийшла.

За підсумками турніру у молодшій віковій категорії найбільше риби впіймав Максим Ячало, другим став Данило Рудюк, третім — Антон Скрипник. Початківці-рибалки отримали заохочувальні подарунки та грамоти.

            Серед старших  переможців -  на третьому місці Максим Дубина, на другому — Нікіта Панфілов, а найбільше риби навудив Віталій Усач. Він вдруге за час проведення змагань підтвердив звання "затятого  рибалки".

Трійка старших переможців отримала грошові сертифікати від депутата міської ради Олександра Цися. Заохочувальні призи  від організаторів та меценатів дісталися і іншим учасникам, які отримали перемогу у різних номінаціях.

Цьогорічні змагання з ловлі риби присвятили Дню молоді.   Участь у змаганнях була безкоштовною, як і впіймана риба та польова каша.  Отож,  конкурс завершився смачною стравою та обіцянкою організаторів про наступне свято.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]