Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання виконавчого комітету
2016-02-24

24 лютого відбулося засідання виконавчого комітету. На порядку денному було заслухано і прийнято рішення з наступних питань: про результати роботи Інспекції з благоустрою відділу житлово-комунального господарства міської ради за 2015 рік, про стан виконання Закону України «Про звернення громадян» за 2015 рік, про підсумки виконання рішення виконавчого комітету від 09 лютого 2011 року № 123 "Про затвердження плану заходів щодо концепції реалізації державної політики в сфері протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів на 2011-2015 роки". На засіданні також було прийнято рішення з питань архітектури та містобудування, підприємництва, надання матеріальної допомоги та інші. Вів засідання міський голова Сергій Соломаха.

З першого питання доповідав начальник інспекції з благоустрою Сергій Ананський. Він повідомив, що за звітний період складено 88 адміністративних протоколів, що на 5 протоколів більше, ніж за минулий 2014 рік (83 протоколи). Фінансовий результат роботи інспекції поповнив міський бюджет на 32 566 грн., що на 1 346 грн. більше в порівнянні з 2014 роком (31 220 грн.).  Далі керівник відзвітував по всіх напрямках роботи. Однак, за словами членів виконавчого комітету і громадських активістів, інспекція у багатьох питаннях не допрацьовує: кількість звалищ не зменшилася, стихійна торгівля не припинилася, в зимовий період не своєчасно були прибрані прилеглі території домоволодінь та приватних підприємств. Тому у рішенні зобов'язали інспекцію активізувати роботу з виявлення порушників Правил благоустрою території міста та притягнення їх до адміністративної відповідальності, залучаючи до співпраці ЗМІ, небайдужих мешканців, представників рад мікрорайонів та  громадських інспекторів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]