Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання профільної депутатської комісії
2018-03-12

12 березня працювала постійна комісія з питань освіти, культури, духовності, молоді та спорту. На порядок денний було внесено наступні питання: про надання дозволу на укладення договору оренди із Підприємством об'єднання громадян "Соціальне підприємство «Промінь надії»; про внесення змін до рішення 33 сесії міської ради 7 скликання від 19.12.2017 року № 271 «Про дозвіл на передачу в оренду приміщень освітніх закладів»; про затвердження Статуту дитячо-юнацької спортивної школи у новій редакції; про затвердження Статуту Миргородського міського Центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" в новій редакції.

По кожному з питань депутати вели жваве обговорення. Активна дискусія точилася щодо затвердження Статуту дитячо-юнацької спортивної школи у новій редакції. Зміни і доповнення до Статуту передбачають розвиток фізичної підготовленості, зміцнення здоров’я дітей засобами фізичної культури і спорту, зокрема, шляхом відкриття нових відділень. На сьогодні ДЮСШ має сім відділень з таких видів спорту: футбол, баскетбол, волейбол, греко-римська боротьба, пауерліфтинг, шахи та легка атлетика. Оскільки у місті є тренери, які популяризують бокс і чимала кількість дітей, які ним займаються, то є слушна нагода ввести цей вид спорту в правове русло.  Та, на жаль, не знайшлося більшості голосів членів профільної комісії для погодження цього рішення.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]