Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання Погоджувальної ради керівників депутатських фракцій
2017-09-13

      12 вересня відбулося засідання Погоджувальної ради керівників депутатських фракцій. На засіданні, яке вів міський голова Сергій Соломаха, було обговорено внесених на затвердження 30 сесії питання,  по яких виникли зауваження на засіданнях профільних комісій.

На Погоджувальній раді було доопрацьовано перелік питань пленарного засідання та інформацію по підготовлених рішеннях. Так, у рамках підготовки сесії, з порядку денного було знято два питання. Перше стосувалося  дозволу КП «Спецкомунтранс» на отримання кредиту. Його було знято за ініціативи заявника. Друге - Про призначення представників засновника до редакційної ради міської телестудії "Миргород" знято за рішенням профільної комісії.

      Щодо основних питань порядку денного, то досить детально тривало обговорення фінансування різних галузей життєдіяльності міста. За підсумками перевиконання бюджету пропонується перерозподіл коштів головним розпорядникам. Представники депутатських фракцій та голови профільних комісій досить ретельно обговорили кожен запит і запропоноване фінансування проектів, поточних та капітальних видів робіт. За підсумками засідання було дано рекомендації керівникам структурних підрозділів переглянути кошториси витрат з метою раціонального використання бюджетних коштів та активізувати інформування громади про виконані роботи.

Також на засіданні Погоджувальної ради було досить докладно обговорено питання щодо скасування пункту 3 рішення 29 сесії міської ради 7 скликання від 4 серпня 2017 року № 121 "Про надання в оренду земельних ділянок".

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]