Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва
2017-05-25

Під головуванням заступника міського голови Сергія Павленка відбулося засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва. На порядку денному обговорили проект рішення міської ради "Про затвердження в новій редакції Положення про єдиний податок", результати роботи комісії з вивчення тарифу на міські перевезення та питання щодо земельного податку.

З першого питання виступили заступник начальника Миргородської ОДПІ Людмила Подоляка та начальник фінансового управління міської ради Скляр Сергій. Вони доповіли про наповнення міського бюджету. Доповідачі акцентували, що основними джерелами наповнення бюджету є податок на доходи фізичних осіб, єдиний податок та плата за землю. Найвагомішим серед цих показників є єдиний податок. Розповіли вони і про те, що у 2017 році міською радою було надано податкову пільгу для платників податків другої категорії з метою збереження робочих місць та оформлення найманих працівників. Моніторинг ситуації  надходження єдиного податку показав, що очікування не виправдалися. Така ситуація вплине і на прогнозні показники бюджету. Тому з метою виконання показників міського бюджету пропонують збільшити ставку єдиного податку до 20%. Відповідне рішення буде внесено на розгляд чергової сесії міської ради.

Відбулося активне  обговорення цієї пропозиції. Члени Координаційної ради з питань розвитку підприємництва, а це здебільшого підприємці, негативно сприйняли цю інформацію. Остаточне рішення, з урахуванням пропозицій підприємців, ухвалять на пленарному засіданні.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]