Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання Громадської ради
2017-04-03

30 березня відбулося чергове засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради. Першим питанням, винесеним на порядок денний, була інформація про проведення рейдів по контролю за дотримання перевізниками графіків руху. Доповідала начальник відділу економічного прогнозування та туризму Оксана Голуб.

Продовженням теми транспорту було обговорення проекту "Розумні зупинки - мобільна громада" від начальника  відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяни Усик. На засіданні була присутня обласний координатор проекту ЄС ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" Галина Бут, яка прибула в Миргород для підписання грантової угоди по реалізації проекту проект "Розумні зупинки - мобільна громада".

Наступним питанням порядку денного була інформація про результати діяльності тимчасової комісії по вивченню дотримання робочого графіку медичними працівниками. З даного питання виступили керівник відокремленого підрозділу ГО "Всеукраїнська рада народного контролю - комітет народного контролю" Віктор Овчаренко та голова громадської ради Ніна Дрімайло. Після їх виступів на питання присутніх відповіли головний лікар Миргородської ЦРЛ Ярослав Будний, завідуюча  Поліклінічним відділенням для дорослих Наталія Мілько та головний лікар Комунального закладу "Миргородський центр первинної медико-санітарної допомоги" Лілія Павленко.

Про порядок здійснення контролю за продажом прострочених продуктів харчування у крамницях міста проінформувала в.о. начальника відділу споживчого ринку та підприємництва Світлана Гавриш.

Начальник відділу житлово-комунального господарства Михайло Коркішко проінформував присутніх про стан фонтану, який розташовано біля входу в курорт та вартість його ремонту. Після обговорення членами громадської ради було вирішено рекомендувати відділу житлово-комунального господарства демонтувати вказаний фонтан.

Отаман полку Районового козацького товариства "Миргородський Полк Українського Козацтва" Микола Коваленко виніс на обговорення пропозицію встановлення пам'ятного знаку миргородським кобзарям.  Після його  виступу було вирішено продовжити обговорення після презентації ескізів пам'ятного знаку.

Наступне засідання вирішили провести 27 квітня.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]