Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із засідання 27-ї сесії міської ради
2017-06-30

29 червня відбулося пленарне засідання 27-ї сесії, яке провів міський голова Сергій Соломаха. Голосування проходило за електронною системою "Рада" та з онлайн трансляцією на сайті міської ради.

Перед початком роботи сесії міський голова Сергій Соломаха вручив грамоту Полтавської обласної ради депутату Олександру Цисю з нагоди ювілейного дня народження. Проголосувавши за 31 питання порядку денного, депутати додатково внесли на розгляд питання, яке виникло у ході підготовки сесії: звіт тимчасової контрольної комісії міської ради з вивчення питання врегулювання тарифу на перевезення пасажирів.

Серед передбачених питань, обговорених на профільних та постійній комісіях, було ухвалено рішення про передачу права на здійснення видатків на охорону здоров'я Миргородській районній раді у 2018 році. Після обговорення  депутати затвердили Положення про Громадський бюджет Миргорода, погодили зміни до  рішення 51 сесії міської ради 6 скликання від 13.02.2015р. № 22 «Про затвердження Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО на 2015 рік», ухвалили рішення з питань  містобудівної діяльності щодо міської програми реалізації містобудівної документації– виготовлення топографічного плану масштабу 1:500.

Також після докладного обговорення депутати затвердили посадові оклади працівників апарату міської ради та її виконавчих органів на виконання постанови Кабінету Міністрів України. Під час обговорення цього питання було порушено необхідність перегляду рівня зарплати працівникам комунальних підприємств. Чимало рішень на сесії було затверджено з приводу передачі нежитлових будівель, об'єктів майна та земельних питань.

Після широкого обговорення питання щодо спортивно-масової роботи  було затверджено Статут дитячо-юнацької спортивної школи та Статут Миргородського міського Центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх". Для поліпшення організації фізкультурного напрямку було внесено зміни до рішення 23 сесії міської ради сьомого скликання від 11 квітня 2017 року № 14 "Про Міську програму розвитку фізичної культури і спорту на 2017-2020 роки" та затверджено норми забезпечення харчуванням і лікарськими засобами та виробами медичного призначення учасників спортивних заходів.

Підтримали депутати і клопотання перед Полтавською обласною державною адміністрацією про внесення подання Президенту України про присвоєння почесного звання „Мати – героїня” Наталії Ткаченко, яка народила і виховала шестеро дітей. Також після ретельного обговорення депутати затвердили документацію у  сфері земельного законодавства.

З доповненнями депутати затвердили новий Регламент роботи сесії та проголосували за зміни в організації роботи депутатського корпусу та складу постійних комісій. (Результати голосування 27сесії міської ради можна переглянути  на сайті).

Після озвучення депутатських запитів та питань в "різному" звітував голова тимчасової контрольної комісії Миргородської міської ради з вивчення питання врегулювання тарифу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, які працюють в режимі маршрутного таксі, та виконання договірних зобов'язань перевізниками у м. Миргороді Олександр Залєський. Комісія зробила наступні висновки: розрахунок діючого тарифу документально не підтверджений, більшість існуючих договорів з перевізниками не відповідають паспортам маршрутів, якість послуг багатьох перевізників не відповідають умовам договору, а водії порушують графіки руху.

Відбулося жваве обговорення цього питання, звучали різні пропозиції щодо вирішення тарифної проблеми. У результаті депутати вирішили продовжити роботу тимчасової контрольної комісії до жовтня 2017 р.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]