Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із прес-конференції міського голови
2016-12-07

Позитивні напрацювання та проблемні питання ,з якими місто завершує рік, озвучив міський голова Сергій Соломаха на зустрічі з журналістами. Через ЗМІ міський голова привітав з професійним святом працівників органів місцевого самоврядування та повідомив про те, що триває робота над підготовкою звіту за роботу за 2016 рік. У рамках звітування міського голови відбудуться зустрічі у мікрорайонах. Миргородці також зможуть долучитися до обговорення інформації, яку до кінця грудня оприлюднять на сайті міської ради. Публічний звіт міський голова планує на кінець січня-початок лютого 2017 року.

Серед позитивних моментів очільник міста виокремив виконання бюджету. Відтак було спрямовано більше коштів на програму соціально-економічного розвитку. Лише на ремонт та реконструкцію доріг та внутрішньо будинкових проїздів спрямували майже 7 млн. грн. Інше питання - не достатня кількість будівельних організацій, які могли б виконати заплановані об’єми робіт. Серед позитивних моментів Сергій Соломаха назвав кількість залучених грантових коштів на ремонт ЖКГ. Від двох лише проектів ЄС ПРООН/МРГ і ДЕСПРО надійшло майже 6 млн.грн.

У постійному полі зору громади і влади - центральний міст. Його реконструкція фінансується з Державного Фонду Регіонального Розвитку. Кошти надходять не вчасно, тому і завершення будівництва затяглося в часі, що спричиняє незручності мешканцям. Є домовленість з депутатами, що з початку року з місцевого бюджету буде виділено кошти для прискорення  завершення будівництва.

Найближчим часом має вирішитися і  питання з котельнею на Спартаківській, 8. Через недопрацювання замовника, до сьогодні не передано на баланс "Миргородтеплоенерго" біокотел. Відтак частина котельні, яка має працювати на соломі, не введена в експлуатацію. Це питання вирішують на обласному рівні.

У процесі вирішення питання опалення по вул. Ігнатенка, 6. Скоро там буде тепло.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]