Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із пленарного засідання
2016-08-05

П'ятого серпня відбулася 14 сесія міської ради сьомого скликання. Вів засідання міський голова Сергій Соломаха. У роботі пленарного засідання взяли участь 26 депутатів, представники рад мікрорайонів, громадськості, відділів і управлінь міської ради, ЗМІ.

З пропозиції головуючого на порядок денний було внесено 27 питань, включаючи "різне". Депутати активно обговорювали, дискутували та приймали рішення з основних питань, які попередньо опрацювали на профільних та спільній комісіях.

З подання керівників відділів було ухвалено рішення про внесення змін до показників міського бюджету на 2016 рік, змін до Програми забезпечення діяльності депутатів Миргородської міської ради на 2016 рік, змін до Програми підтримки діяльності органів самоорганізації населення на 2016 рік, змін та доповнень до Програми "Питна вода Миргородщини на 2012-2020 роки", змін до рішення 54-ї сесії міської ради 6 скликання від 14 липня 2015 р. № 19 Про затвердження Програми підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків на 2015-2018 роки, змін до рішення 6 сесії міської ради 7 скликання від 20 січня 2016 року № 15 Про затвердження Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян міста Миргород на 2016 рік. Також було схвалено рішення про нову редакцію рішення 11-ї сесії міської ради 7 скликання від 18 травня 2016 року № 15 Про участь у конкурсі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році,  про участь в обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад Полтавської області.

Як завжди ретельно обговорювали депутати зміни до Програм капітального ремонту житлового фонду комунальної власності, ОСББ, об’єктів по ремонту дорожньо-мостового господарства та благоустрою на 2016 рік.

Чимало запитань депутати ставили перед ухваленням рішення про зміни до міської програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки». Депутати цікавилися функціонуванням у місті інших видів спорту та фінансуванням ДЮСШ. Міський голова та представники політичних фракцій висловлювалися за радикальні зміни у галузі фізичної культури та спорту, включаючи кадрові.

Після детального обговорення було ухвалено низку рішень із земельних питань. Результати поіменного голосування можна переглянути у розділі "Рішення".

Завершилося пленарне засідання 14 сесії міської ради сьомого скликання розглядом депутатських запитів.

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]