Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із Днем визволення України
2020-10-28

Дорогі ветерани, шановні миргородці!

28 жовтня вся Україна відзначає знаменну і незабутню дату – День визволення від нацистських загарбників. У ці дні український народ вшановує відвагу і жертовність тих, хто відстояв нашу священну землю в роки Другої світової війни. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн, згадуємо всіх, чиє життя забрала війна.

У цей нелегкий для країни час, подвиг ветеранів додає нам сил та наснаги у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України. Ми шануємо і пам’ятаємо всіх героїв, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день.

Шановні ветерани! Дозвольте від усього серця побажати Вам миру, довгих років життя, затишку в родинах, наснаги та оптимізму! Бажаю і надалі якнайдовше залишатися в строю та силою свого духу бути прикладом патріотизму для молодого покоління. Зичу всім миргородцям міцного здоров’я, щастя, добробуту і мирного неба!

 

Із повагою

міський голова Сергій Соломаха

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]