Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із Днем вишиванки!
2020-05-21

Цього року карантин, введений через СОVID-19, вніс свої корективи у всі  масові заходи. Однак, навіть в умовах карантину, у День вишиванки, миргородці  знайшли спосіб продемонструвати свій своєрідний генетичний код - прийшли на роботу у вишиванках та долучилися до онлайн флешмобу # вдягни_вишиванку.

У вишитих сорочках, блузах та сукнях  працюють сьогодні і працівники  міської ради та її структурних підрозділів. Гаптовані, вишиті білим по білому, бісером, у традиційному стилі та в розмаїтті сучасних інтерпретацій вишиванки викликали щире захоплення і створювали святкову атмосферу на робочих місцях. Для кожного українця вишиванка означає набагато більше, ніж гарний одяг в етностилі. Вишиванка - це символ національної єдності, гордості та слави. Це зв'язок з українським народом, його традиціями та історією. А ще - це терпляча праця і майстерність рук, які стібок за стібком вишивали кольоровими нитками неповторний візерунок. Це сердечна любов і душевна турбота, вкладені в створення вишиванки. Це оберіг на щастя й удачу.
  З Днем вишиванки!

 

Фотогалерая Вишиванка 2020

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]