Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва
2018-11-09

9 листопада – Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва! Щиро вітаю з цим чудовим святом всіх причетних – людей, які розуміють, що мистецтво вічне і заради нього варто жити! Професіоналізм, натхнення, талант, відданість обраній справі – ці якості характеризують кожного творчого працівника миргородських клубів, музеїв, бібліотек, музичної школи, центру естетичного виховання! Щирі і свідомі альтруїсти, вірні й послідовні патріоти - вони є найкращою частиною нашого суспільства!

Працівники культури діляться талантом, виховують, розвивають, допомагають у духовному зростанні і розкритті талантів, вчать пізнавати і сприймати мистецтво. Вони, як і українські воїни на сході держави, кожного дня на передовій за нашу незалежність, за наш європейський вибір, за право жити у вільній демократичній державі! Кожна перемога на фестивалях і конкурсах, кожен витвір мистецтва, кожна культурна подія піднімають нас на щабель вище у культурному і духовному розвитку, і разом з тим зміцнюють наші позиції державотворення.

Шановні працівники закладів культури, прийміть щирі вітання з професійним святом! Вітаю миргородські аматорські творчі колективи, наших талановитих танцюристів, вокалістів, акторів, а також велику когорту місцевих художників, керамістів, майстрів декоративно-прикладного мистецтва! Дякую всім за відданість культурі та мистецтву! Вітаю громадські організації сфери культури і щиро вдячна за наполегливу об’єднуючу роботу та співпрацю.

З нагоди свята бажаю всім творчим і натхненним втілення найзаповітніших мистецьких задумів! Особистого щастя і життєвих перемог!

З повагою

начальник відділу культури міської ради Лариса Педченко

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]