Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із днем народження, Миргород!
2015-09-19

18 вересня 1943 року було звільнено Миргородський район та місто. Відтоді ця історична дата стала ще й офіційним Днем народження Миргорода і головним святом громади. З нагоди подвійного свята миргородці зібралися у Сквері Слави. Біля Вічного вогню відбувся урочистий мітинг. З вітальним словом до сивочолих ветеранів звернулися керівники міста і району: міський голова Сергій Соломаха, голова районної ради Анатолій Карбан, командир Миргородського гарнізону Сергій Ялишев, школярі. Спогадами про війну  поділився ветеран війни Петро Ярмоленко.

Колектив ЗОШ №1 ім. Панаса Мирного виготовив Полотно миру. Понад 220 тематичних малюнків на одинадцятиметровому панно, яке створили батьки і діти під час  шкільної акції "Тиждень миру". Учні СПШ №5 процитували вірші про мир.

Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували героїв, які віддали своє життя за Україну та поклали квіти до Монументу Слави. А потім миргородців та гостей запросили на святкові заходи. На центральній площі облаштували виставку квіткових композицій "Подарунок рідному місту" та експозицію дитячих малюнків про мир. У мікрорайоні "Промисловий" урочисто відкрили сімейну амбулаторію. У медичному центрі надаватимуть допомогу майже трьом тисячам миргородців. Капітальний ремонт приміщення зробили за кошти міського бюджету у рамках програми "Місто без околиць".

Ще одним подарунком для жителів міста стало розширення робочої зони Центру надання адміністративних послуг. Там розмежували зону прийому та видачі документів. Організаційні кроки спрямовані на поліпшення обслуговування громадян, розширення переліку адміністративних послуг щодо землі, реєстрації майна та міграційних питань, які надаватимуть через ЦНАП.

Упродовж дня у центрі міста відбувалися святково-розважальні заходи: показові виступи спортсменів "Миргород спортивний", виставка - продаж від місцевих виробників, виставка врожаю "Дари осені" від рад мікрорайонів міста, конкурс малюнку на асфальті "Я люблю Миргород!", соціальний флешмоб "Рідне місто - любий край!", концерт гуртківців центру естетичного виховання «Діти - рідному місту!», конкурс «Коса моя – краса моя!». З нагоди свята грамотами було нагороджено волонтерів міста, які  підтримують військові частини у зоні АТО та працівників комунальних підприємств.

Святковий вечір супроводжували патріотичні концерти за участю місцевих артистів:  народного духового оркестру ім. І.І. Шатравки, народного ансамблю музики та пісні «Слов’яни» палацу культури курорту з нагоди отримання почесного звання «народний колектив», учасників художньої самодіяльності міста Миргорода, Миргородського району та фіналістів всеукраїнських телевізійних шоу "Україна має таланти" та "Х-фактор".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]