Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із Днем місцевого самоврядування
2020-12-07

Шановні жителі Миргородської громади, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!  Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування - державного свята, яке підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту демократичного суспільства.

День місцевого самоврядування - це свято всієї громади, людей з активною життєвою позицією, що намагаються всебічно допомагати й сприяти у вирішенні проблемних питань. Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм, компетентність, відповідальність є гідним внеском у розбудову Миргородської громади і держави в цілому. Нехай натхнення, оптимізм і стійкість духу в нелегкій повсякденній праці ніколи не залишають вас, а професійний досвід і розуміння своєї справи будуть і надалі вашими порадниками в усіх добрих  починаннях! 

Тож бажаю всім міцного здоров’я, достатку та злагоди. Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють соціально-економічному, культурному та духовному розвитку нашої новоутвореної Миргородської громади.

 

Із повагою

Миргородський  міський голова Сергій Соломаха

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]