Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Із 1 квітня настає «сезон тиші»
2021-04-01

Задля збереження популяції диких тварин із 1 квітня по 15 червня в Україні розпочинається масштабна природоохоронна кампанія “Сезон тиші”, впроваджена до виконання в Україні відповідно до ст. 39 Закону України “Про тваринний світ”. Мета заходу – охорона ареалу існування та шляхів міграції диких тварин на час їх розмноження. У цей період забороняється:  проведення робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою (пальба, проведення вибухових робіт, санітарних рубок лісу, використання моторних маломірних суден, проведення ралі та інших змагань на транспортних засобах);  розорювання або в інший спосіб пошкодження, ліквідація природних місць мешкання диких тварин (нір, барлогів, гнізд тощо). Для порушників передбачені штрафи. 

За порушення вимог охорони середовища перебування і шляхів міграції, переселення, акліматизації та схрещування диких тварин винні особи зобов’язані будуть сплатити штраф: громадяни – від 510 до 850 гривень, а посадові особи – від 850 до 1190 гривень. За невжиття заходів щодо запобігання загибелі диких тварин, погіршення середовища їх перебування та умов міграції або добування диких тварин, які зазнають лиха, загрожує штраф у розмірі від 850 до 1190 гривень (стаття 87 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

У Державній екологічній інспекції України закликають громадян бути свідомими та зважати на вимоги щодо охорони середовища перебування диких тварин.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]