Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
IV Національний проєкт «Берегиня України»
2020-04-27

З метою гідного представлення та об'єднання українських жінок, які присвятили своє життя відродженню та звеличенню Батьківщини добрими справами, Український інформаційно-видавничий центр «Галактика» за підтримки та участі представників Офісу Президента України, Верховної Ради України, органів державного управління та місцевого самоврядування, громадських об'єднань успішно проводить IV Національний проєкт «Берегиня України».

Він розповідає про невтомних, мудрих, талановитих українок, які нарівні з чоловіками, а часом і випереджуючи їх, досягають значних успіхів, поєднуючи наполегливу працю і любов до України, возвеличують націю, множать здобутки, зачаровують своєю вдачею, вражають шляхетністю і милосердям. Це керівники підприємств, державних і недержавних структур, громадських організацій, спеціалісти різних галузей, громадські та політичні діячі, благодійники, митці та інші.

За три роки проведення заходу, Організаційною радою Проекту було відзначено та вшановано близько 500 кращих представниць української нації народним визнанням «Берегиня України» з врученням ордену, почесної грамоти «За особистий внесок у розвиток України та вірність нації», а також Книгою пошани.

Урочистості відбудуться в травні 2020 року в місті Києві.

Інформація про Національний проект розміщена та оновлюється на сайті тут.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]