Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
INTERSOS продовжить співпрацю з Миргородською громадою
2023-03-28

Міжнародна гуманітарна організація INTERSOS, яка надає допомогу українцям, що постраждали від війни, продовжить співпрацю з Миргородською громадою. 28 березня міський голова Сергій Соломаха та керівник Полтавської бази відокремленого підрозділу INTERSOS гуманітарної некомерційної організації в Україні Франческо Кавальюзо підписали меморандум про подальшу взаємодію, спрямовану на різнопланову допомогу ВПО та соціально вразливій категорії громадян Миргородської громади.

Під час розмови з представниками гуманітарної організації було підбито підсумки співпраці. Соціальний працівник Миргородської мобільної команди гуманітарної організації Антоніна Радченко розповіла, що співпраця вдається завдяки роботі Управління соціального захисту населення. Гуманітарна організація уже передала в громаду, як для ВПО так і місцевих мешканців, допомогу у вигляді спальних наборів (матраци, ковдри). Також були  роздані набори ліків.

Наразі від організації INTERSOS очікується постачання продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб та місцевих жителів Миргородської громади. Розпочали і продовжують видавати фінансову допомогу. Міський голова Сергій Соломаха та його перший заступник Олександр Острянин подякувли міжнародній організації за всебічну підтримку внутрішньо переміщених і місцевих мешканців та за активну взаємодію на шляху до довгоочікуваної перемоги.

Міжнародна гуманітарна організація INTERSOS - це незалежна некомерційна організація, головний офіс якої знаходиться в Італії. Через своїх власних гуманітарних операторів організація ефективно задовольняє потреби людей у серйозних кризових ситуаціях - у місцях стихійних лих і збройних конфліктів.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]