Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Інформаційний семінар за програмою ЄС CoM-DeP
2018-05-28

23-24 травня 2018р. в м.Гола Пристань (Херсонська обл., Україна) відбувся інформаційний семінар та прес-тур, організовані Програмою  ЄС CoM-DeP з нагоди закінчення робіт з впровадження проекту «Впровадження економічно цільової моделі стійкого енергетичного розвитку  теплопостачання на прикладі теплового району міста Гола Пристань».

У заході взяли участь представники міст-підписантів Угоди мерів  та учасники Програми «Угода мерів  - Демонстраційні проекти», а ткож  журналісти з регіональних та національних ЗМІ. Делегатом від Миргорода була начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяна Усик.

            Відкриття семінару відбулося в приміщенні місцевої бібліотеки за участю представників адміністрації Голої Пристані, керівників та експертів проекту CoM-DEP. Вони представили результати впровадженої ініціативи. Також учасники семінару побували на об'єктах міста, де безпосередньо впроваджувався проект. Після цього групі випала можливість побачити процес закінчення робіт з термомодернізації Голопристанської ЗОШ№1 і поговорити з представниками підрядника, відвідати котельню, де, завдяки впровадженню проекту CoM-DEP було встановлено сучасні твердопаливні котли, а також дитсадок "Олімпієць," в якому  найближчим часом будуть проведені роботи по заміні  вхідних дверей на енергозберігаючі та реконструйовано  систему теплопостачання. Також  учасники семінару побували  на кількох провідних  промислових об'єктах.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]