Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Інформаційний семінар "Доцільність встановлення індивідуальних теплових пунктів та засобів обліку"
2015-05-20

У залі засідань міської ради відбувся інформаційний семінар "Доцільність встановлення індивідуальних теплових пунктів та засобів обліку". У роботі взяли участь голови будинкових комітетів, керівники бюджетних установ, представники комунальних служб, фахівці з питань термомодернізації будинків.

З 2014 року у Миргороді діє програма по встановленню лічильників тепла, ініційована міським головою Сергієм Соломахою. Акція передбачає співфінансування на встановлення у багатоповерхівках приладів обліку тепла. За час дії програми, яку продовжено і в поточному році, встановлено 23 лічильники тепла. За результатами моніторингу, ті мешканці, будинки яких обладнані приладами обліку, сплачують коштів на 20 % менше, ніж ті, хто ще не наважився це зробити. Тому нині, коли енергоносії зросли у кілька разів, а зарплати і пенсії залишилися без змін, цей крок є суттєвим на шляху здешевлення вартості комунальних послуг та енергозбереження. І тому на нараді, яку ініціював Сергій Соломаха для голів будинкомів, очільник міста закликав мешканців активніше долучитися до програми. Він також зауважив, що облік енергоносіїв – це перший крок на шляху до енергозбереження. Наступним буде встановлення індивідуальних теплових пунктів з автоматичною системою регулювання теплопостачання та утеплення фасадів будинків.

Фахівці з провідних європейських фірм розповіли про сучасні технології термомодернізації будинків. А представники державних банків нагадали про кредити, які передбачені державною програмою для впровадження енергозберігаючих технологій, капітального ремонту та інших потреб для ОСББ та фізичних осіб. Державою визначено три банки: "Ощадбанк", "Укргазбанк" та "Укрексімбанк". Від фахівців міської ради та запрошених на семінар учасників активісти з числа голів будинкових комітетів отримали вичерпні відповіді на актуальні питання. Йшлося про процедуру участі у міській програмі та інші актуальні для миргородців індивідуальні питання. Докладну інформацію щодо дольової участі мешканців у співфінансуванні робіт можна отримати у відділі ЖКГ за телефоном 5-20-67.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]