Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Інформаційно-краєзнавчий центр в міській бібліотеці
2016-10-13

Краєзнавчий напрям є пріоритетним  в роботі міської бібліотеки для дорослих. Адже якщо деякі краєзнавчі видання не збереже бібліотека, їх не збереже ніхто. Бібліотека і сама здійснює краєзнавчу видавничу діяльність (бібліографічні покажчики про поета Антона Шевченка, поетесу Наталію Харасайло, краєзнавчі буклети). Створення на базі Миргородської міської публічної бібліотеки для дорослих ім. Д. Гурамішвілі інформаційно-краєзнавчого центру дало можливість забезпечити населення міста краєзнавчою інформацією.

Фонд поповнився такими виданнями:"Енциклопедія Полтавщини" (2 томи), "Кольори почуттів" Л. Гараган, "Велика війна" М. Слабошпицького, "Народжений для подвигу" Т. Шаха, "Від Башкирцевої до Вінниченка", "Холодний Яр" Горліса-Горського.

Цільова аудиторія (науковці, краєзнавці, вчителі, учні) отримали можливість ознайомлюватися з краєзнавчою літературою, адже саме краєзнавство прищеплює відвідувачам любов до Батьківщини, повагу до її історії, формує світосвідомість патріота і громадянина.

На сьогоднішній день Інтернет-центр - це сучасна інформаційна установа. Кожний відвідувач бібліотеки має можливість скористатися Інтернетом. Одне з основних завдань Інтернет-центру - забезпечення оперативного доступу клієнтів до різносторонньої інформації.

Тематика запитів відвідувачів найрізноманітніша: стан економіки, передвиборча політика, освіта, зайнятість населення, пошук роботи, новини, спорт, погода. Студенти та школярі використовують Інтернет для пошуку курсових, рефератів. Користувачам Інтернет-центру надаються послуги із запису інформації на карту пам’яті і оптичний диск, роздруковування матеріалів, набір тексту. Розробляються різноманітні пам'ятки.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]