Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Інформаційна безпека
2018-11-23

На даний час великої актуальності набуває питання інформаційної безпеки. Упродовж 2014-2018 р.р. представником Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення у Полтавській області направлялися відповідні листи до МВК, РДА про необхідність вжиття заходів на підконтрольній території із припинення розповсюдження у телевізійних, кабельних та супутникових телекомунікаційних мережах готельних, санаторно-курортних, лікарняних, розважальних та інших закладів відпочинку та скупчення людей заборонених телеканалів, які містять заклики до насильницької зміни конституційного ладу України, агресивних дій проти нашої країни, поширюють неправдиву інформацію.

Дана робота велася спільно з УМВС згідно з наказом № 840 від 19.08.2014 р. Відповідно до низки відповідних рішень Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення та ухвал Окружного адміністративного суду м. Києва,     станом на 19.11.2018 р. не допускається поширення програм 80 російських телеканалів. Програмне наповнення даних каналів не відповідає  вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення та чинному законодавству України.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]