Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Інформація призовникам - громадянам України чоловічої статі, які мають посвідчення про приписку до призовної дільниці
2018-08-16

 Із липня 2018 року розпочалися підготовчі заходи щодо проведення призову восени. Призовникам віком 20-27 років необхідно пройти медичний огляд на призовній дільниці для встановлення придатності (непридатності) до військової служби, професійно-психологічний відбір, надати документи для проведення всебічного вивчення  -  сімейного стану, рівня отриманої освіти і т.д., а юнакам 18-19 років потрібно прибути для звірки військово-облікових даних.

Військово-лікарська комісія працює на призовній дільниці Миргородського військкомату з 20 серпня 2018 року.

Якщо за будь-яких обставин повістка не надійшла, призовники зобов’язані з’явитися самостійно до призовної дільниці в термін до 03 вересня 2018 року, крім вихідних днів. Оповіщення про прибуття проводиться через засоби масової інформації (газети, радіо, Інтернет ресурси), поштовими картами по почті, особистими повістками, через голів вуличних і будинкових комітетів, через сільські і селищні ради, по телефону та ін.

Поважними причинами неприбуття у строк визначений військовим комісаріатом є: перешкода стихійного характеру, хвороба призовника, смерть його близького родича.

Призовники, які змінили місце проживання, зобов’язані в семиденний строк прибути до військкомату за новим місцем проживання для взяття на військовий облік. У ході чергового призову зміна місця проживання дозволяється тільки - переведення на роботу в іншу місцевість, виїзд на навчання, переїзд на нове місце проживання (зміна місця реєстрації).

У разі неявки призовника без поважних причин за викликом військкомату на призовну комісію він несе відповідальність, установлену Законом (стаття 210 Кодексу України про адміністративні правопорушення, стаття 335 Кримінального кодексу України).

Військовий обов’язок включає проходження військової служби, який здійснюється громадянами призовного віку за призовом – один із видів, це строкова військова служба.

15 лютого 2018 року вийшов Указ Президента України № 33/2018 щодо проведення призову на строкову військову службу до Збройних Сил України, інших військових формувань. Термін призову: квітень – травень, жовтень – листопад. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]