Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Інформація Ощадбанку
2016-08-05

Ощадбанк активно оновлює мережу установ, відкриваючи відділення нового формату, з новим персоналом та сучасними сервісами. Таких відділень по всіх регіонах країни вже  320. Серед них – шість інклюзивних (перших у Східній Європі), в яких банківські послуги без обмежень і бар'єрів можуть отримати люди з особливими потребами, зокрема ветерани АТО.

Банк кардинально змінює дистанційні канали обслуговування - WEB- та mobile-банкінг «Ощад 24/7» – з точки зору простоти, зручності й універсальності.

Довіра клієнтів та активне вдосконалення банком існуючих сервісів забезпечують збереження його провідних позицій на ринку. Ощадбанк демонструє найбільший приріст строкових депозитів фізичних осіб серед 10 найбільших банків країни у першому півріччі п.р. - 6 млрд. 387 млн. грн. Прибуток, отриманий Ощадбанком за шість місяців 2016 року, становить 251,5 млн. грн. свідчить про його стійкість та правильність обраної стратегії модернізації.

Ощадбанк - єдиний банк України в якому повернення коштів фізичних осіб, розміщених на рахунках банку, гарантовано державою в повному обсязі (ст.57 Закону України «Про банки і банківську діяльність»).

Лідерство банку підтверджують і незалежні експерти. Нещодавно Ощадбанк очолив рейтинг «50 провідних банків України» за версією щорічного незалежного дослідження аналітиків інформаційного агентства «Фінансовий клуб».

Ощадбанк посідає 2-е місце серед українських банків за кількістю активних платіжних карток міжнародних платіжних систем. Завдяки власному процесинговому центру клієнти мають доступ до найсучасніших банківських продуктів – користування web-банкінгом, mobile-банкінгом, sms-інформуванням, з допомогою яких можливо миттєво здійснювати всі види електронних платежів та переказів коштів. Мережа банкоматів Ощадбанку – одна з 5 найбільших в Україні та налічує понад 2288 одиниць.

Ощадбанк пропонує прозорі і надійні умови співробітництва. До послуг клієнтів:

  • регулярні платежі з банківської платіжної картки (далі БПК), що суттєво заощаджує час людини;
  • депозити на вигідних умовах (з 100% гарантією повернення всієї суми вкладу державою згідно ст.57 Закону України «Про банки і банківську діяльність);
  • отримання миттєвої банківської платіжної картки з підключенням сервісів: Web -, Mobile - та SMS – banking;
  • можливість придбання квитків на залізничний, автобусний, авіа транспорт та на розважальні заходи;
  • власна платіжна система грошових переказів по Україні«Швидкакопійка»,за допомогою якої можна здійснити переказ без відкриття рахунку за лічені хвилини;
  • зручні кредити на БПК;
  • повний комплекс депозитарних послуг.
ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]