Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
І знову тріумф в НСЕВ «Соняшник»
2020-05-07

01-03.05.2020 Міжнародний дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв «New Festival of Arts» ГДО «Співограй» став 64-им іспитом в творчому житті Народного художнього колективу «Студія естрадного вокалу «Соняшник» Центру естетичного виховання м. Миргорода (керівник – Заслужений діяч естрадного мистецтва України Олена Алексієнко). На розсуд журі було подано 6 заявок в номінаціях народний та естрадний вокал за різними віковими категоріями і всі вони отримали високу оцінку. 

І місце – Вікторія Надутік І місце – Костянтин Козак І місце – Шоу-група «Справжні дівчата» І місце – Квартет (Тетяна Зозуліна, Софія Дудко, Олександра Усатенко, Костянтин Козак) І місце – Анастасія Надутік І місце – Театр пісні «ASSORTI» (Анастасія Таран, Анастасія Плахота, Софія Дудко, Анастасія Козак, Марія Войтенко, Вікторія Надутік, Злата Хитько, Костянтин Козак, Олександра Усатенко, Олена Михайловська, Валерія Шостак, Валерія Гаркавенко) Від себе особисто і від всього колективу «Соняшник» дякую ГДО «Співограй» - всю команду оргкомітету на чолі з директором Станіславою Адамівною Котелянською – за вашу неймовірну працю, за те, що, попри всі негаразди і особливу ситуацію в світі, ви завжди знаходите щирі слова підтримки для кожного учасника ваших фестивалів. Творчого неспокою вам і довголіття!!! Дякую щиро за постановку пісні «Країна мрій» ТП «ASSORTI» нашого хореографа Олександру Олександрівну Гладіліну. З Вами дуже приємно працювати!!! Всіх вітаю з перемогами!!! Всім наснаги, творчого натхнення і подальших злетів в такому цікавому, насиченому житті, як в «Соняшнику»!!! Батькам – низький уклін за працю ваших дітей!!! Бережіть себе!!!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]