Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ХV міська Спартакіада успішно крокує з навчанням студентів
2015-04-30

І викладачі, і студенти МХПК уміють поєднувати успішне навчання, високі результати праці і заняття спортом. Так на початку 2015 року відбулися змагання з шашок, шахів, а дещо пізніше - з настільного тенісу на базі ЗОШ №1 ім.Панаса Мирного. І зовсім недавно закінчилися волейбольні, баскетбольні баталії серед трудових колективів міста, а під час березневих свят студенти і викладачі коледжу взяли активну участь у змаганнях з кульової стрільби.

Прикладом для наших студентів є викладачі. Рожко Ю.В. - фізик, але стріляє краще за всіх із м/к гвинтівки, ділиться досвідом, навчає молодь. А М.А.Онопрієнко в будь-яку хвилину може зіграти у волейбол, баскетбол, настільний теніс з В.О.Лупашком. Вони завжди на майданчиках зі студентами. Активно пропагують здоровий спосіб життя і члени адміністрації під керівництвом  директора Кікто С.М., заступників  Тараненко О.О., Гречко О.В., Халітової Л.А., Федоренко О.М., за котрими йдуть до спортивної зали інші викладачі. У міській спартакіаді взяли участь команди коледжу з 7 видів  спорту. Були і перемоги, і поразки, але найголовніше, що спорт - це здоров‘я, а прагнення до перемоги до самовдосконалення у наших студентів завжди є. Ми були вражені, як чудово проводилися змагання  з волейболу в нашому  спортзалі, де грали учасники з 14 років до 70 років. Усі трудові колективи  мужньо боролися за перемогу. А приклад ми брали з команд держустанов, 3ТВУЗ, підстанції, освіти.  Наші перемоги з шашок, стрільби з м/к гвинтівки - це теж результат праці студентів. Ці змагання загартовують молодь, дають змогу не сидіти у кімнатах та біля комп'ютера. Треба відзначити, що міська спартакіада трудових колективів проводиться на досить високому рівні. А тому хотілося б подякувати особисто голові Миргородської міської організації фізкультурно-спортивного товариства "Україна" А.А. Побідинському. Найголовніше те, що студенти беруть  приклад із дорослих, своїх батьків, із якими і тренуються, і змагаються.  Так у різновікових змаганнях батьки Коростиленко Алла та Віталій передають досвід своїм дітям - студентам коледжу. Сім'я Яненка Сергія гордиться своїм сином Владом, нашим студентом ЕК-11, котрий не тільки перемагає в шахових баталіях на обласних змаганнях серед студентів, а й грає прекрасно у волейбол, стріляє з м/к гвинтівки, успішно навчається,  а йому тільки 14 років!

Гарно навчаються, дружать зі спортом наші студенти Бойко Дмитро (ТО-31), Омельченко В. (ТО-11), Крот Віталій (ЕК-31), Лавренко Ярослав (ТО-21), Зімін Олександр (ТС-31), Ксьонз Богдан (ЕК-31), Хітько Дмитро (ТС-11) і багато інших.

Викладачі та студенти нашого коледжу гармонійно поєднують успішне навчання і спорт, бо студентська молодь - це майбутні захисники нашої держави.

Н.Т.Мурзак, керівник ф/в МХПК

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]