Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ХІІІ Український муніципальний форум
2017-09-26

Актуальні питання місцевого самоврядування обговорили учасники ХІІІ Українського муніципального форуму, що проходив  18-20 вересня в Одесі. Протягом заходу відбулися дискусії з питань підтримки економічного розвитку територіальних громад в Україні за участі представників Мінрегіону, Мінекономрозвитку, АМУ, Федерації канадських муніципалітетів, Асоціації міст Польщі, Норвезької асоціації місцевих та регіональних влад.

Учасники обговорили державну політику стимулювання регіонального та місцевого розвитку, формування державного контролю в сфері місцевого самоврядування, економічні інструменти розвитку територій. Серед тем – відкрите врядування як шлях до ефективного розвитку громад, підтримка Асоціацією розвитку громад,  формування державного контролю у сфері місцевого самоврядування,формування бюджету наступного року, питання  щодо енергозбереження, медичної та пенсійної реформ.

 Учасником зібрання був і міський голова Миргорода Сергій Соломаха. Він говорив про перспективи реалізації стратегії РВ АМУ.  У заході також   взяли участь представники уряду, народні депутати  та інші високопосадовці.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]