Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Грудневі дні щедрі на подарунки
2018-12-21

Напередодні Новорічно-різдвяних свят традиційно обмінюються подарунками. Багато людей отримують велике задоволення не лише від отриманих сюрпризів, а від того, що самі роблять приємне іншим. До Дня Святого Миколая декоративну пальму висотою більше чотирьох метрів у фойє міської ради привіз Олексій Васильович Бурнаєв.

Більше 20 років за пальмою доглядала його дружина Віра Василівна. У будинку для пальми вже не було місця, тому господарі вирішили подарувати її у міську раду. Тепер кілька метрова зелена рослина прикрашає фойє міської ради. - Нині потрібно гарно доглядати за декоративною красунею, щоб вона ще не один рік радувала відвідувачів та працівників міської ради, - зазначила керуюча справами виконавчого комітету Антоніна Нікітченко. Від імені всіх працівників міської ради Антоніна Борисівна щиро вдячна за подарунок родині Бурнаєвих. Вона вітає благодійників із прийдешніми святами і бажає, щоб вони для них були таким ж добрими, як ті справи, які родина робить іншим.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]