Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Грошові сертифікати для ВПО
2016-05-24

Пільгова категорія переселенців, які офіційно зареєстровані у Миргороді, отримує гуманітарну допомогу. Грошові сертифікати надала міжнародна організація товариства "Червоного Хреста". За словами голови Миргородської міської районної організації Олени Мальцевої, сертифікати отримали пільгові категорії з числа внутрішньо переміщених осіб: інваліди I та II групи, багатодітні сім'ї, одинокі батьки та громадяни, яким виповнилось 70 років. На кожного члена родини виділено одну тисячу грн. на продовольчі товари та сімсот грн. сім'ї на медикаменти.

У Миргороді проживає більше двох тисяч переселенців. За словами директора Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді  Володимира Кір'яна, з метою надання адресної допомоги пільговим категоріям ВПО, які на сьогодні проживають в нашому місті, спільно з надійним партнером ТОВ "Червоного Хреста", уже реалізовано кілька ініціатив. Нині триває втілення спільного міжнародного проекту "Україна. Громадський неспокій". Ця ініціатива передбачає охоплення допомогою пільгові категорії внутрішньо переміщених громадян, що проживають у Миргородському, Оржицькому, Хорольському, Семенівському та Великобагачанському районах.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]