Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Гроші працюють на дитячий туризм
2016-09-28

Щорічно 27 вересня – Всесвітній день туризму. А в педагогів Миргородської міської станції юних туристів його відзначення розтягується чи не на два місяці, і майже без вихідних. 3782 школярі цього року візьмуть активну участь у різноманітних туристських змаганнях. Кожного дня в якійсь із освітніх установ міста ранок починається із розвішування шнурів, прилаштування карабінів та зав’язування хитромудрих вузлів. Це саме те необхідне обладнання, яке ми змогли придбати в рамках проекту «День туризму в школах міста» за програмою муніципальної підтримки ініціатив громадян міста Миргород на 2016 рік.

Задля розвитку та посилення громадської активності в місті Миргороді в рамках співпраці з Британською Радою за програмою "Активні Громадяни", співпраці з громадськими організаціями та активістами міста та в умовах необхідності підтримки громадських ініціатив створено Програму муніципальної підтримки ініціатив громадян міста Миргорода. Керівник гуртків станції юних туристів Ошека Олена Володимирівна залучила до розробки проекту й батьків своїх гуртківців, які внесли й свою посильну частку в реалізацію програми. Хоч проект і не вийшов переможцем, очевидно, є ще й інші, більш пріоритетні для міста напрямки. Та потрібно віддати належне, міська рада вирішила не залишати без уваги жодної з ініціатив громадян. Завдяки цьому спорядженню чи не всі школярі міста з 1 по 11 класи вийдуть на туристські старти. Для когось це буде перше знайомство з вірьовками та карабінами, і воно залишиться приємним спогадом та фотокарткою на згадку, а хтось захоче продовжити заняття туризмом і прийде на станцію юних туристів.

У найбільш «туристських» школах свято туризму розтягується на декілька днів. Так, учні загальноосвітньої школи № 1 ім. Панаса Мирного в повному складі на чолі з директором школи, депутатом міської ради Фененко Валентиною Василівною та всіма заступниками з ранку й до вечора долали перешкоди в «Березовому гаю». Інший, теж депутат, директор спеціалізованої школи № 5 Горобець Сергій Миколайович вивів своїх вихованців до урочища «Острів». Окрім трас із пішохідного туризму, школярі ще й долали водні перешкоди на байдарках. Маємо небезпідставну надію, що завдяки увазі з боку відділу освіти та міської ради й таке спорядження повинно з’явитися на станції юних туристів. Тому й відкриваємо цього року гуртки водного та велосипедного туризму, куди запрошуємо небайдужих юних відчайдух.

 

В.Л.Ніколаєнко,

директор Миргородської міської станції юних туристів

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]