Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громади-партнерки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Полтавській області отримали системи Starlink
2022-05-19

Громади-партнерки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Полтавській області отримали системи Starlink, які допоможуть їм забезпечити належне надання послуг мешканцям громад навіть у разі надзвичайних ситуацій. Системи Starlink були доставлені до Диканської, Оржицької, Лубенської, Миргородської та Сенчанської громад за підтримки Проєкту USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України».

Завдяки спільним зусиллям проєктів USAID, громади зможуть використовувати обладнання у населених пунктах, де наявні проблеми з доступом до Інтернету. Миргородська громада, зокрема, планує використовувати системи для покращення послуг для ВПО, надання адміністративних та освітніх послуг. Також обладнання забезпечить резерв на випадок, якщо у громадах буде відсутній доступ до Інтернету.

Оржицька селищна рада подякувала проєктам USAID за можливість отримати якісний доступ до Інтернету завдяки наданому терміналу супутникової мережі Starlink: «Термінал Starlink буде встановлена найближчим часом та використовуватиметься місцевою радою як резервний канал зв’язку для швидкого обміну інформацією із старостатами, державними та недержавними установами та організаціями, розташованими на території громади».

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» продовжить разом з партнерами реагувати на виклики сьогодення та підтримувати партнерів у їх прагненні покращити надання послуг мешканцям.

Виконавчий комітет Миргородської міської ради висловлює свою вдячність проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за підтримку у такий важкий для країни час.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]