Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громадський телефорум у Миргороді
2015-08-06

У Миргороді відбувся громадський телефорум «Використання біопалива для вироблення теплоти в системах централізованого теплопостачання». Форум відбувся в рамках Проекту Агентства США з міжнародного розвитку USAID. Його впроваджує Всеукраїнська благодійна організація «Інститут місцевого розвитку» за всебічної підтримки Миргородської міської ради та Полтавської обласної державної адміністрації.

У роботі форуму взяли участь Миргородський міський голова Сергій Соломаха,  керівник Проекту виконавчий директор Інституту місцевого розвитку, кандидат економічних наук Руслан Тормосов, старший консультант з  екологічних питань Олена Чернікова,  спеціаліст  з технічних питань нашого Проекту, кандидат технічних наук Семен Драгнєв і керівник проектної компанії ПП «Енергобуд» Станіслав Борщов, кандидат технічних наук, професор Полтавського національного технічного університету Анатолій Колінко,  доктор сільськогосподарських наук професор Полтавської державної аграрної академії Володимир Тищенко,  старший консультант з питань залучення громадськості, кандидат технічних наук Кадрія Сафіуліна, громадськість міста.

Експерти телефоруму докладно розповіли про етапи впровадження у Миргороді пілотного проекту в Україні «Місцеві альтернативні джерела енергії» , зазначивши, що вже 30 серпня відбудеться урочистий запуск котельні. Як зазначив керівник проекту Руслан Тормосов, проект передбачає створення інфраструктурного комплексу: від збору біомаси до її спалювання і отримання тепла у домівках. Процес її створення учасникам форуму продемонстрував відеофільми. Пілотний в Україні проект  назвали унікальним.   Таким його вважає і міський голова Сергій Соломаха, адже йдеться не лише про  заміщення природного дорого палива альтернативними видами енергії, яких вдосталь у Миргородському районі.  Це співпраця з місцевими аграріями, нові  робочі місця,  і зрештою чималі інвестиції в місто. - Реалізуючи цей проект, ми не просто копіюємо європейський досвід, ми робимо те, що вигідно місту і країні, - підкреслив керівник Миргорода.

Громадськість взяла активну участь в анкетуванні тематики біоенергетики та обговоренні  питання.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]