Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громадські роботи для вимушено переміщених осіб
2015-10-09

Починати нове життя в новому місті без житла, без роботи, серед незнайомих людей, які іноді і раді допомогти, але не знають чим чи як, дуже важко. Людина почуває себе кинутою напризволяще, державна соціальна підтримка ВПО важлива, але це краплина, яка не вирішить проблем. Люди змушені не чекати на кращі часи, коли зможуть повернутися додому, якщо він їх чекає неушкодженим, а влаштовуватися на новому місці і жити повноцінним життям. Діти йдуть у дитячі садочки, школи, відвідують спортивні секції та творчі гуртки, а батьки шукають роботу.

Миргород – гостинне і привітне місто, тут чекають відновлення миру на Сході  більше 2000 переселенців. Але забезпечити їх в повному об’ємі робочими містами курортне місто, на жаль, не в змозі. Тому місцева влада та органи місцевого самоврядування активно залучають міжнародні інвестиції, створюючи робочі місця для вимушено переміщених осіб.

Центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді міської ради вже реалізується проект ООН в рамках якого з травня місяця успішно працюють 5 фахівців із соціальної роботи з числа переселенців.

Нещодавно у Миргороді стартував новий проект з працевлаштування вимушено переміщених осіб в рамках проекту Європейського Союзу «Полтавська область для внутрішньо переміщених осіб». В рамках грантової угоди центром зайнятості населення проводяться громадські роботи для вимушено переміщених осіб.

У рамках проекту,  з 5 жовтня 2015 року 7 вимушено переміщених осіб почали працювати фахівцями із соціальної роботи центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді міської ради

Отже, реальну підтримку отримали ще декілька сімей-переселенців, а це дарує надію і всім іншим гідно дочекатися миру і відчувати себе не викинутими з життя, а повноцінними його складовими.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]