Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громадські ініціативи в дії
2016-04-22

Жителі ОСББ "Хорол", що на вулиці вул. Незалежності, 29/14 втілюють свою інціативу – озеленюють подвір"я. Довкола багатоповерхівки вони посадили 80 кущів туї. Благоустрій території забезпечила участь мешканців у міському проекті "Муніципальна підтримка громадських ініціатив". Цю програму в Миргороді запровадили вперше і передбачили для її реалізації 100 тис.грн.з міського бюджету. Із 18 поданих заявок, 11 отримали фінансову підтримку з місцевого бюджету. У числі переможців громадських ініціатив і заявка від ОСББ "Хорол" на озеленення прибудинкової території.

21 квітня вони втілили свій задум. Уздовж тротуару разом з працівниками КП "Комбінат благоустрою і озеленення" вони посадили кущі туї. За словами голови правління ОСББ "Хорол" Віри Романенко, туї розростуться  в зелений паркан. Він буде огороджувати подвір"я багатоповерхового будинку від проїжджої частини, адже в будинку багато дітвори. Озелення території прибудинкової території - перша ініціатива, яку реалізували у рамках міської програми "Муніципальна підтримка громадських ініціатив".

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]