Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громадське обговорення актуальних питань
2019-08-16

На плановому засіданні громадської ради відбулося широке обговорення багатьох актуальних питань. Одним із основних порядку денного стало  обговорення назв міських парків та скверів. Нагадаємо, що управлінням архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю було проведено підготовчу роботу по упорядкуванню назв, опрацьовано пропозиції та зауваження, які надійшли від громадськості.

У ході обговорення члени громадської ради підтримали запропонований перелік назв, з урахуванням пропозицій. Велику увагу також було приділено питанню технічного стану мостів, вивезенню сміття із приватного сектору та забезпеченню сміттєвими контейнерами.

Не залишили без підтримки  екологічне питання, яке  порушили громадські активісти: обговорення проекту рішення про зменшенням споживання поліетиленових пакетів у торгівельній мережі. Ініціативна група у складі Ольги Ошеки та Вікторії Козлової запропонувала план дій по проведенню інформаційної кампанії, а саме: трансляція відеороликів на кінопоказах просто неба, у випусках міської телестудії, проведення майстер-класів із пошиття багаторазових торбин із подальшим їх використанням під час закупів тощо.

Ще на засіданні було розглянуто і інші важливі питання, які потребують громадського обговорення.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]