Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громадська участь у місцевому бюджетуванні
2019-12-05

Навчальний тренінг відбувся у залі засідань міської ради. Експерти Фундації ПАУСІ у рамках Ініціативи «Громадська участь в місцевих бюджетах» розповіли  учасникам тренінгу про участь у бюджетуванні та роль громади у цьому процесі. Модератор заходу – експертка Проєкту Наталія Винниченко.

Захід складався із модулів: громадська участь у місцевому бюджетуванні; бюджетні процеси та місцевий бюджет; громадська участь у бюджетному процесі на місцевому рівні; підготовка матеріалів для медіа на тему: участь громадян у місцевому бюджетуванні; плани комунікацій з громадою щодо питань формування бюджету. У тренінгу взяли участь представники громадськості, фахівці органів місцевого самоврядування, які на місцевому рівні відповідальні за управління місцевими бюджетами, фахівці зі зв'язків з громадськістю органів місцевого самоврядування, місцеві засоби масової інформації. Тренінг проходив у рамках Ініціативи «Громадська участь в місцевих бюджетах», яка є частиною «Регіонального фонду Східного партнерства з питань реформування державного управління», підтримує окремі муніципалітети в Україні, Вірменії та Грузії в посиленні громадського бюджету. Проєкт реалізується німецьким товариством міжнародного співробітництва Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) Gmbh та фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]