Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громадська соціальна допомога учасникам АТО
2016-08-01

Громадська спілка "Всеукраїнське об'єднання учасників АТО "Українці разом!", що об'єднує у своїх лавах більше 10 тисяч учасників, відтепер має свій філіал у Миргороді.  Він знаходиться у кабінеті №13 райдержадміністрації, де розташовано ще дві організації: благодійний фонд "Єдиний координаційний центр із надання допомоги патріотам Миргородщини, які беруть участь в АТО" та центр допомоги учасникам АТО.

Із 13 липня головою осередку призначений Віталій Володимирович Сєров, який є також директором благодійного фонду і керівником центру допомоги учасникам АТО при райдержадміністрації та головою мікрорайону "Мінзаводський".

За ініціативою спілки "Українці разом!" створено програму "Соціальна картка учасника АТО", яка дозволяє учасникам бойових дій на Сході України та членам їх сімей користуватися знижками в торгівельних мережах ("Фуршет"), аптеках ("Віталюкс"), магазинах побутової техніки ("Фокстрот"), отримувати пільгову медичну, юридичну та психологічну допомогу. Кількість партнерів, що співпрацюють із програмою, постійно розширюється і на всеукраїнському, і на місцевому, миргородському, рівні. У зв'язку з цим голова осередку Віталій Сєров запрошує до співпраці торгівельні мережі, різні організації, перевізників, інших підприємців та будь-кого, хто може своєю діяльністю надавати пільги чи знижки учасникам АТО.

Щоб стати власником такої картки, учаснику АТО потрібно прийти до зазначеного кабінету та заповнити відповідний бланк-заяву або ж зареєструватися на сайті спілки й отримати картку вже в миргородському філіалі. Осередок завжди чекає на учасників бойових дій і пропонує скористатися цією можливістю.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]