Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громадська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти»
2015-09-25

Співробітники Миргородського районного відділу ГУ ДСНС України у Полтавській області провели пізнавально-профілактичний захід, який відбувся у рамках громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти!» для учнів міських шкіл.

Під час цих заходів школярі мали змогу не лише дізнатися багато цікавого про оперативно-рятувальну службу, але й спробувати себе у ролі вогнеборців, вивчити життєво-важливі правила з безпеки життєдіяльності.

Щоб діти більш детально ознайомилися з роботою вогнеборців, школярів запросили до пожежно-рятувальних частин, де провели екскурсії, розповіли про основні правила пожежної безпеки, причини пожеж, їх наслідки, наголосили на недопущенні дитячих пустощів з вогнем, також ознайомили із внутрішнім життям підрозділів.

Крім того, школярам продемонстрували пожежну та спеціальну техніку, розповіли про технічні характеристики та призначення спеціального обладнання та бойового спорядження, зокрема про призначення мотузки рятувальної, шолом-каски, карабіна, стволу “Б”, аварійно-рятувального інструменту, пересувних електростанцій, пневматичного інструменту тощо, яке рятувальники використовують для ліквідації надзвичайних ситуацій та подій.

Особливу цікавість у дітлахів викликали показові тренування особового складу з ліквідації умовної пожежі. Після інструктажу, усі охочі також мали змогу ліквідувати умовне загоряння, відчувши себе при цьому справжніми вогнеборцями.

Рятувальники наголошували дітям, що вогонь може приносити як користь, так і велику шкоду, а нехтування елементарними правилами пожежної безпеки може призвести до біди.

Наостанок заходів, діти мали змогу ще раз оглянути технічне спорядження рятувальників, приміряти окремі елементи бойового одягу вогнеборців, роздивитися пожежні автомобілі з середини та пофотографуватися на згадку. Для того, щоб школярі не забували правила безпеки життєдіяльності та неухильно дотримувалися їх, фахівці Служби порятунку вручили тематичні листівки та надали учителям наочні агітаційні матеріали для оновлення куточків безпеки у класах.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]