Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Готуємося до зими
2022-06-27

Підготовка до сталої роботи в осінньо-зимовий період є одним з найважливіших завдань органів місцевого самоврядування, керівників підприємств, установ і організацій. 27 червня міський голова Сергій Соломаха провів чергову нараду щодо підготовки підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону в осінньо-зимовий період 2022-2023 рр. 

Керівники комунальних установ, відповідальні особи виконавчого комітету проінформували про хід виконання планів підготовки, навели прогнозні показники, доповіли про обсяги виконаних робіт. У центрі обговорення постали ключові організаційні питання та проблемні ситуації, що виникають у ході підготовки до опалювального сезону 2022-2023 року. Обговорено питання тарифної політики та основних показників фінансово-економічної діяльності комунального підприємства „Миргородтеплоенерго” Миргородської міської ради.

«Основне завдання, яке стоїть перед нами - це вчасний старт опалювального сезону, хоч яким би важким він не був», – наголосив міський голова.

За результатами наради очільник громади надав відповідні доручення щодо належної підготовки об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства до опалювального сезону, закликав усіх присутніх до консолідації зусиль задля належного виконання заходів та усунення проблемних моментів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]